Toimintakertomus

VUODEN 2014 TOIMINTAKERTOMUS

Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki ry                                                                            5.3.2015

VUODEN 2014 TOIMINTAKERTOMUS

1. Yleiskatsaus toimintaan ja sen edellytyksiin

Vuoden 2014 toiminta on sujunut jo vakiintuneeseen tapaan. Jäsenten määrä on pysynyt

samana, kesätapahtumassa olemme saaneet muutamia vapaaehtoisia auttamaan

järjestelyissä.

2. Tehdyn toimintasuunnitelman sekä tulo-ja menoarvion toteutuminen

Toimintavuodelle laadittu toimintasuunnitelma on toteutunut erinomaisesti. Tulo- ja

menoarvio on toteutunut tarkalleen suunnitelman mukaisesti. Järjestön kesätapahtuma

”summerslam” järjestettiin kahden päivän tapahtumana yhden sijasta. Tämä johtui Jyväskylässä järjestetyssä tennisturnauksesta, kaikki kentät olivat varattuna.

3. Yhdistyksen johto ja toimihenkilöt

Yhdistyksen puheenjohtajana on toiminut Juha-Pekka Hytönen ja sihteerinä Markku Hämäläinen joka on myös toiminut rahastonhoitajana. Muina hallituksen jäseninä on ovat olleet Tomi Vaskelainen, Janne Pöllänen ja Veli-Pekka Hård. Uutena jäsenenä mukaan tuli Jari Jääskeläinen. Yhdistys ei peri jäsenmaksua.

4. Kokoukset

Yhdistyksen johtokunta on kokoontunut tarvittaessa. Yhdistys on pitänyt tarvittavan vuosikokouksen keväisin kaikkien jäsenten saavuttua Suomeen. Kokouksissa on ollut paikalla 3-5 jäsentä.

5. Varsinainen toiminta

Yhdistys järjestää kerran vuodessa hyväntekeväisyystapahtuman aina heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tapahtuman tarkoituksena on kerätä varoja yhdistyksen

varsinaista tarkoitusta varten, auttaa vähävaraisia perheitä. Olemme tukeneet vuoden aikana useita Jyväskyläläisiä perheitä lasten urheilun edistämiseksi maksamalla mm. lapsen pelimatkoja tai kuukausimaksuja. Olemme tukeneet poikien-ja tyttöjen jääkiekkoa, salibandyä, jalkapalloa, taitoluistelua, balettia, vammaisliikuntaa sekä koululiikuntaa.

Hyvin menneen 2014 vuoden pienet muutokset toimintatapaan antavat yhdistykselle erinomaiset tulevaisuudennäkymät. 2015 tapahtuman järjestelyt ovat jo hyvässä vauhdissa, kiitos hyvän järjestelmän ja selkeän toimintamallin.

Jyväskylässä 5.3.2015

Juha-Pekka Hytönen                                                         Markku Hämäläinen

puheenjohtaja                                                                   sihteeri

Tomi Vaskelainen                                                             Janne Pöllänen