Yhdistys

Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki Ry on perustettu 28.10.2009. Nimeksi ehdotettiin aluksi Summer Slam Ry, mutta patentti ja- rekisterihallinto ei hyväksynyt  nimeä.

Nimen piti kuvastaa perustajien ja uuden yhdistyksen tavoitteita ja hyväntekeväisyys kohteita.

Näin muodostui Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki Ry. Perustajajäseniä ovat J-P Hytönen, Veli-Pekka Hård, Tomi Vaskelainen, Janne Pöllänen ja Markku Hämäläinen.

Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Yhdistys toimii yleiseksi hyödyksi voittoa tavoittelematta ja sen tavoiteena lisätä jaksamista ja ehkäistä lasten ja lapsiperheiden sosiaalisia ongelmia ja syrjäytymistä.

Pieni tarina yhdistyksen syntymisestä

Kesällä 2005 J-P Hytönen ystävineen pelasi leikkimielisen tennisturnauksen. Pojat keräsivät kolehdin kulujen kattamiseksi ja huomasivat kassassa olevan enemmän rahaa kuin oli kuluja. Hetken mietittyään he päättivät lahjoittaa loput rahat hyväntekeväisyyteen.

Näin tapahtuma ja tuleva yhdistys saivat alkusysäyksen. Tapahtuman nimi on ollut alusta saakka Summer Slam, mutta 2009 perustettiin tapahtuman ympärille virallinen yhdistys nimeltä Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki Ry.