Yhdistys

Yhdistyksen taustaa

Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki Ry on virallisesti rekisteröity 1.7.2011. Alku askeleet yhdistykselle luotiin kuitenkin jo 2005 liigapelaajien pienimuotoisella tennisturnauksella. Kyseisestä turnauksesta löytyy valokuva gallerian aikaisemmat vuodet osiosta. Yhdistyksen nimen piti kuvastaa perustajien ja uuden yhdistyksen tavoitteita ja hyväntekeväisyys kohteita.

Näin muodostui Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki Ry.

Yhdistys on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Yhdistys toimii yleiseksi hyödyksi voittoa tavoittelematta sekä lisätä jaksamista ja ehkäistä lasten ja lapsiperheiden sosiaalisia ongelmia ja syrjäytymistä.

Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki ry

Yhdistys rekisteröity:

01.07.2011

Kotipaikka:

Jyväskylä

Y-tunnus:

3070395-4

Tilinumero:

FI74 10453000193267 Nordea

E-mail:

ksliikunnantuki@gmail.com

www:

www.summerslam.fi

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää, ohjata ja tukea lasten ja nuorten liikkumista Keski-Suomen alueella. Sekä edistää liikuntaharrastuksen leviämistä ja näin parantaa lasten ja nuorten sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia.

Yhdistys voi hakea ja ottaa vastaan avustuksia. Hankkia omistukseensa tai hallintaansa toimintansa kannalta tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta.   Yhdistys voi järjestää asianmukaisella luvalla rahankeräystä ja arpajaisia.

Ota yhteyttä!