Hae avustusta

Hyvä avustuksen hakija

Tukea myönnetään alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Tuki on tarkoitettu ohjattuun ja säännölliseen harrastamiseen Keski-Suomen alueella.

Tukea ei myönnetä harrastuksesta syntyviin matka- ja bensakuluihin. Tuki maksetaan suoraan seuralle/järjestävälle taholle (ei yksityishenkilön tilille) käyttäen tahon voimassa olevaa laskua vastaan.

Myönnetty tuki on voimassa myöntöpäivästä eteenpäin kertasuorituksena tai osissa myönnetyn ajanjakson ajan.

Tukea ei myönnetä urheilun tai liikunnan aloittamiseksi, vaan tuki on tarkoitettu jo aloitetun harrastuksen jatkuvuuden takaamiseksi.

Tukea ei myönnetä yhdistyksille, ellei lasten liikunnan ja urheilun edistämisen edellytykset täytä Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki Ry:n tuen myöntämisen edellytyksiä ja sääntöjä.

Tukea voi tarpeen mukaan hakea uudelleen, uusin perusteluin, aikaisintaan vuoden kuluttua edellisestä päätöksestä. 

Tukea myönnettäessä huomioidaan harrastuksen jatkuvuus vuodeksi eteenpäin (tukea ei myönnetä rästimaksuihin, jos tuki ei takaa harrastuksen jatkuvuutta).

Huomioimme ainoastaan www.summerslam.fi sivuston kautta tulleet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia helmikuu, toukokuu, elokuu, lokakuu tarvittaessa Joulukuu.

Avustukseen liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: ksliikunnantuki@gmail.com . Huomioimme ainoastaan sähköpostilla tulleet kysymykset. 

Täytä alla oleva lomake

Hae avustusta täyttämällä allaoleva lomake!

Keski-Suomen Lasten ja Nuorten Liikunnan Tuki Ry

Y-tunnus: 3070395-4

FI74 10453000193267 Nordea

ksliikunnantuki@gmail.com